20 år och lika smidig som en katt.



Hahaha, vad jag älskar Karlssons personlighet. Varje gång man ropar "Hej Karlsson!" Så får man "Höhöhöhöh" eller "Iiiih" till svar. Och så kan jag springa genom hagen och han är inte sen med att kuta efter i full karriär. Han är så kul, jag skrattar alltíd åt honom :) Måste fan ta och bada honom innan hemfärden, en gång per år tycker jag att han kan få ett ordentligt bad. Känns tråkigt att snart köra hem dem men ändå skönt, det är så jäävla mycket svidare på kvällarna och jag lider riktigt ordentligt med dem. Då känns det skönare att de får komma in under kvällarna. Dessutom är betet slut men det kommer ju fler sommrar :)
De verkar ju iallafall trivas bra här och jag tycker de är skönt att ha dem ute dygnet runt, man skulle bara haft ett vindskydd. Tur att det finns träd iallafall.

Här en morgon när jag hade förmiddag så klev jag upp, tog en kopp kaffe och skulle sätta mig vid datorn och så tittade jag ut genom fönstret. Ja, där står Mephisto och Karlsson. Men det såg så konstigt ut. Jag såg ju staketet som var närmast hitåt och så det staketet som var längst ned. Stod Karlsson bakom staketet? Ja det gjorde han. Suck. Jag yrvaken, på med stövlar och regnjacka och fånga in honom. Han stod och åt gräs och såg skitglad ut när jag kom och tog fast honom, sedan följde han gladeligen med mig (jag hade väntat att jag skulle få jaga han en stund). Staketet var helt så han har hoppat igenom, såsom han har gjort förr, han är en gammal ponny men fan en så smidig ponny. Jag hade heller inte haft på elen under natten så det hade väl han upptäckt :) Det var ju iallafall tur att han inte hade tryckt sig ut och förstört staketet, då hade Mephisto också vart lös och han hade säker inte vart lika lätt att fånga in och jag hade ju bara en timma på mig innan jag skulle vara på jobbet. 40 min om vi ska vara exakta för jag cyklade ju. Men det slutade ju bra och han har inte hoppat igenom igen... (Peppar peppar ta i trä.)

Var så jävla skönt i torsdags. Mamma och mormor kom med hö och så hade de städat och lagat mat som jag bara kunde värma när jag kom hem. Det var uuuunderbart att komma hem till ett städat hus och bara slänga maten i mikron ♥

Men idag ska jag nog skura för Flora har äntligen slutat löpa, hon löper ändå bara en gång per år och det är jävligt skönt faktiskt :p




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo