-

De där två dagarna som var lediga dagar gick alldeles för fort.. Men jag har njutit allt jag bara har kunnat. Nu är det 12h som gäller hela helgen.. huff.. Förra helgen gick relativt snabbt då vi hade saker att göra. Men är det dåligt väder finns det inte mycket att göra. Fast ihelgen är det inplanerat en liten tripp har jag för mig så det får nog dagen att gå :)
Sedan på måndag är det fm, det kommer nog kännas jääävulskt jobbigt. Hm. Aja tur att det är fm istället för tråkiga em.

Igår var pappa och mamma här igen, pappa hjälpte Erik att sätta fönstret i sovrummet, så nu har Erik bara ett fönster kvar att byta :) skönt när allt är helt klart, jag har inga gardiiiner >.< Erik har inte satt listerna klart runt fönstrerna och därmed inga gardinstänger, men jag tänkte köpa nya gardinstänger först så..
Syrran var förbi på kvällskvisten också. Hon får en till häst idag så jag måååste ta mig dit och hälsa på någon dag. Jag vet bara inte när. Jobbar ju nästan hela tiden nu. Men aja, det hinns nog.

Aja man borde kanske göra sig iordning lite. Börjar ju snart.


sv: det är ju det! man vill inte vara taskig mot ungdjävlarna fastän man har lust att bara ta tag i dem och vråla dem blåa i ansiktet. vet hut!

som du säger, mammor hör bäst ihop med mammor. jag menar, vi utan barn vet ju inte bättre än att livet fortsätter glassa på i det gamla blå men deras liv tycks ha förändrats på alla plan. inga pengar har de, de pratar konstigt (dadda, hink & spade) och bär på ett barn (oavsett ålder) hela tiden. nej, tack du! jag bär på mig själv och det är nog så tungt.

2011-07-27 // 23:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo