Megalodon

Hej! Ja, jag har gjort en NY blogg igen. Men jag trivdes inte med mitt förra töntiga namn.
Megalodon är ganska mäktig och passade fint med min nya skumma facination för hajar, som jag är livrädd för, men otroligt facinerad, jag blir nervös bara av bilder på the great white.
Och att namnet var ledigt passade ypperligt, de flesta bra namn är ju tyvärr upptagna. Jag har haft den här bloggen ett tag nu men har inte tagit mig tid att fixa designen. Och ja, denna gång har jag gjort en egen! Jag tänkte ge mig hän åt gratisdesigner men jag fann inget passande. Och det blir så mycket mer personligt med en egen, även ifall det inte är världens snyggaste. :)
Profilbilden är väl rätt gammal, men tyvärr så kan jag inte använda min egen dator för tillfället, vars allting finns, så jag får nöja mig med gamla bilder som finns på Eriks dator tills vidare.

Och vad gäller Megalodon..

Det finns många som påstår att den fortfarande finns. För vad vet man vad som döljer sig i djupets outforskade delar? Men det är nog folk med bra fantasi. Jag vill tro att den finns, jag hoppas. Och varför i helvete jag gör det är också en jävla bra fråga. Jag är ju livrädd, men det är väl därför det gör det hela så intressant.
Jag håller mig borta från hav iallafall, jag har alldeles för livlig fantasi. :3


Idag gäller det att plugga matte, prov på tisdag morgon. Uff. Fast det har börjat gå bättre nu när jag äntligen har en bra lärare!

Designen är väl inte helt ok ännu men jag behöver min dator till det så det får väl också vänta.



Följ min blogg med bloglovin


» Emma

Haha fan vad sjukt.. jag känner precis samma sak för hajar! Alltså är megalodon en sorts haj som dom påstår finns eller vad? :S

2011-02-07 // 20:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo