Jag är inte bra på att uppdatera.

För det första så har jag inget vettigt att skriva om och för det andra så har jag fullt upp hela tiden. Möjligen inte på helgerna, eller egentligen har jag tusen saker att göra, få se hur mycket av dem jag gör. Borde skriva en jävla lista så jag kan bocka av allt jag har att göra och ta det mindre  viktiga sist.
Till exempel så ska jag komplettera min engelska uppsats vilket är rätt så viktigt men jag lär säkert göra det sist av allt, måste städa lite smått och har ingen direkt motivation till det när mörkret faller.
TÄNK! Snart är det ljust dygnet runt, åh vad jag längtar, snart behöver man inte stressa till stallet för att hinna rida medans det är ljust för det är ljust hela dagen. ♥


Och se vad bra det gick med min header? Hahah.. Hittar ingen bild jag vill ha, och vet inte heller vars min kamera är, fast jag skulle nog inte orka fota heller.. Hm.. Borde sätta in en fet jävla bild på Megalodon fast då kanske folk tror att min blogg handlar om det, och det gör den ju inte. Och så skulle jag väl bli rädd varje gång jag öppnade min blogg. Hmmmmm. Får spåna på det.


Igår blev det broarna runt på Karl med Anna och Mixen som sällskap. Har fan inte kunnat rida på hela veckan då det har varit över 30 minusgrader hela veckan. Igår var det BARA -18, hör och häpna! Och veckan efter nästa så hörde jag att det ska bli riktigt varmt, plusgrader någon dag till och med.
Igår så stod jag och borstade igenom Karls svans och han rantar rakt över till Mephistos bo, hmpf, han var ju så duktig dagen innan och gick ingenstans fast boxdörren var helt öppen. Så det var bara att ta ett fast tag i hans lurviga pannlugg och gå tillbaka till hans eget bo. (han gjorde faktiskt sådär veckan innan också, busponny!) Sedan efter att jag hade ridit släppte jag in honom i boxen och själv gick jag för att stänga stalldörren, vänder mig om, där står det en vit lurvig ponny bakom min rygg. Haha! Jag hade inte ens hört honom, han trippar så tyst på sina små söta hovar.


Nej om jag skulel slänga på en tvätt och börja städa och byta gardiner till ljuuusa, det är ju snart vår.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo