Vilken bjässe

Har väl vart lite dåligt med uppdatering här. Men vem klagar, inte då jag iallafall. Just nu ska jag försöka fördriva tiden lite grann.

I helgas har jag och Erik krattat gården, (nej inte allt, vi är inga supermänniskor) och så har vi grillat en massa och vart ute med Buicken.
Jag har också varit i Ullatti och hälsat på Åsa och sett hennes nya häst. Maffigaste hästen jag någonsin sett tror jag!





Enoooorma hovar! Jag tänkte på Karlssons små söta hovar. Jag hade inte elat vara hovslagare åt denna bjässe :D Men skitfrän var han, jag såg mig själv sittandes på den här, jag skulle sett ut som en liten larv. Hihi. Men snäll och lugn som en ko, stora hästar är ju bara för bra.

Ja och så har jag ju jobbat, inte så mycket intressant i det. Längtar dock till lönen kommer, jag har det lite knapert för tillfället.

Jo jag har dödat spindlar i massor, både på jobbet och i hemmet. De dras till mig som en magnet.

Igår i stallet, mockat både inne och ute, helt slut innan jag skulle ut och rida, men det gick vägen. Jättefint väder. Karlsson skrek som en galning efter hela vägen. Så kommer vi förbi Grundströms stall och hans hästar svarade ju, då blev det tusen gånger värre, haha. Aja, han lyder ju iallafall och det är väl huvudsaken. En tant och en gubbe hoppade i diket när han skrek som en gris, det var lite knäppt. Nåja.


Från Mars tror jag.

Nu är det inte mycket snö kvar! Häääärrrrligt.



Sv: Nästa söndag kan jag lägga in tips på Japanska skräckisar :)

2011-05-02 // 14:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo