April 16, 2011

Ursch. Igår förstörde en gubbe min morgon. Jag visste han skulle komma och att jag måste kliva upp en viss tid så jag inte ligger i sängen när han kommer och ska mäta alla fönster. Så jag sov dåligt redan innan, ont i magen osv. Sedan hittade Flora en stor spindel åt mig. Såg henne snosa på något som såg ut som ludd och sedan återgick hon till sitt ben. Ja det var ju då självklart en spindel. Stor. Fast vad jag anser som stora spindlar vet jag inte ifall folk håller med. Den var ju inte större än en korspindel (Huuu...) men nog stor för mig att kalla den gigantisk. Antar att den var i normal storlek. Det första jag fann som jag kunde döda den med var min mattebok. Mos blev det. Fullt med likdelar överallt. Usch.

Efter det var jag på en ridtur, barbackatur igen. Tror att jag har världens bästa ponny för barbackaridning. Dock är han lite hal, men jag faller inte så långt :) och så har han sådan kalufs att man får ett jättestadigt grepp när det går lite fortare^^ Och fin är man efteråt! Helt täckt av vitt hår!:D Tur att man inte rider med finkläder.

Nej om man skulle sätta igång att städa lite.. Funderar på att ha en stor vårstädning.  Är ledig idag och imorgon sedan ska jag jobba. Så då hinner det inte bli någon städning. Tur att jag fick jobba nu när jag har lov, har börjat minska rejält på kontot när jag inte jobbat på skitlänge. Det är bra att jag kan vara ganska sparsam om mina kronor.
Fick jobb hela sommaren också! Perfekt, sommaren är räddad. På pengahållet iallafall :p 

 

Har varit lite dålig på att fota på sista tiden.. Men jag är inte helt säker på vars min kamera är.. Som vanligt :)

Tänkte svara på kommentarer.

Bela om Dammsugning är inte kul.:
Nej men där är du ju! jag försökte hitta din gamla blogg men den är borta? Men nu har jag koll på dig :P

Svar: Ja här är jag!:D Var missnöjd över namnen på mina tidigare bloggar.. Men nu tror jag att jag ska vara nöjd.. ett tag förhoppningsvis.

Emma om Dammsugning är inte kul.:
Var du ute och red idag i Leijpo? Jag vinkade men blev osäker på om det var du :p
Svar: Nä :p var säkert den här tjejen som bor här och har en häst som liknar min lite grann :) Jag har inte ens min här ännu :D he he



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo