Onsdag

Skönt att vara van att vakna tidigt ändå. Iofs hade jag lätt kunna vända på mig och sova vidare några timmar till. Men har saker att göra idag och sedan har jag em. Tycker inte om em. Nåja.

Trodde att jag skulle vakna upp med ett tomatansikte idag efter 3h i solen men det verkar vara ok. Är ju rätt van vid att alltid ha röd näsa också. Fast egentligen borde vi blekansikten passa oss för att vistas i solen. Det brukar nästan alltid sluta dåligt. Sen så är jag ingen soldyrkare heller. Aldrig i hela mitt liv att jag skulle ta på mig en bikini och lägga mig och stekas någonstans. Skulle ju lukta bränt fläsk i hela norden. Sedan så går det aldrig att slappna av för det kommer alltid kryp.

Har 2 pass kvar sedan ledig 3 dagar. Och första dagen ska jag förgylla med att hämta spån, hehe. Hoppas att det är fint väder, inte roligt att stå och skotta i regn.

Aja ska väcka Erik strax. igår såg jag en syn framför mig, att Erik hade en säng på hjul och när jag skulle väcka honom så låste jag upp hjulen, tog tag i fotändan och ställde mig i mitten av rummet och snurrade på hela sängen. Det hade väl varit ett storslaget uppvaknande på en onsdagmorgon som den här?!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo