Jag ♥ ensamhet

Det är typ suuuuper väder ute.. Men det blåser. Som vanligt. ALLTID när det är fint väder så blåser det som tusan. Fybubblan alltså.

Jag är trött som få, fick bara 4h sömn.. Men vem kan jag skylla på annat än mig själv? Håller mig vaken till kvällen iallafall.
Planerar att ta en prommis med ponnyn och Flora till kvällen. Bara det inte är för halt. Den här årstiden är lite jobbig när Karlsson inte har skor och broddar. Men för det mesta går det an, bara att ta det lugnt. Han är faktiskt rätt stadig på foten.

En sak som är lite tråkig är att jag aldrig umgås med mina vänner. Nuförtiden har jag börjat tvivla om vissa personer också. Men jag känner att jag inte har tid för socialt umgänge. Jag får min lilla dos som jag behöver i skolan och sedan blir jag dryg. Jag är dryg. Jag Orkar inte. Det värsta jag vet är tjejsnack. Jag hatar att behöva lyssna på folks sexliv och dittan och dattan. Jag är väl den som tycker att det ska hållas i sovrummet. Folk får för min del prata hur öppet de vill om det, bara jag slipper lyssna.
Jag har blivit världens tråkigaste människa. Jag har inte tid för vänner. Jag ska vara i skolan, plugga, stallet, hinner knappt vara hemma. Det finns helt enkelt inte tid för det och jag är alldeles för trött.
Jag trivs i min ensamhet. Jag tycker inte om folk.

Nu vet ni det. Hejdå.


I love this site! great site and great webmaster . Thank you bye

2011-10-07 // 14:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo