Epic fail

NOOOO JAG FAILADE UTMANINGEN!! Missade att jag bara skulle skriva ett ord, lol. Det var nog DET som var utmaningen!xDD

Just hemkommen. Har haft en rolig engelska lektion, visste inte att muntliga övningar kan vara så roliga..:D Sedan en timmas hål som spenderades med Boffy och sedan Matte.

Efter det for jag och hämtade ut min paket, Karlssons KNALLRÖDA regntäcke, åh så fin han var med sin knallröda grimma och så sitt nya röda täcke. Köpte även ett rött schabrak, stl full, trots att Karlsson är en ponny så ska han ha stl full på schabrak.. Sedan ett träns som han har stl ponny på. Dock detta träns var för litet, Cob hade passat bättre men såklart fanns inte det så bara att skicka tillbaka eller sälja vidare. Det är ju också lite roligt, på alla andra träns har han ponnystorlek. Och sist när jag köpte ett träns i stl  Cob så var ju den för stor. Hojj.
Han har så jävla varierande storlekar så att det inte är sant.
Blev ingen ridning idag. Vädret var ju inte på min sida, blött och jävligt. Till råga på allt så var Karlsson genomblöt och plusset på det så hade han rullat sig i skiten. Så han var en skäck idag.
Tog in honom och försökte borsta bort det värsta iallafall. Men det är väl sådant man får ta när man har en vit häst.

Nu funderar jag ifall jag ska ta och köra ett benpass. Bastu ikväller(även fast jag inte gillar det så mycket, men mitt hår stinker hästskit så det bara osar om det.)
Jag har inget minne av att jag doppade håret i hästskit? Det är Karlsson som stinker och för över det på mig!^___^



» Inko

Vad tjusig han ska vara i det röda. Det är ju så läckert till vita och svarta hästar. Man har lätt för att hålla sig för skratt när dom är blöt och har gjort sig sååå fina i skiten.

2011-04-08 // 09:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo